Сьогодні міжнародний IT-коледж DevEducation, випустивши реліз оновленого сайту, додав туди нового персонажа – маскота. Ним став заєць Едуард (Ед). Останнім часом все більше українського бізнесу використовують у візуальних комунікаціях образи людини або тварин.

“Ми навчаємо наших студентів новим термінам, завдань, проектів, роботі у команді, це вимагає зосередженості і концентрації уваги, – каже директор із зовнішніх зв'язків DevEducation, Дмитро Дригайло. – Тому для нас важливо створення мікроклімату, який би дозволяв посміхнутися, розслабитися, відчути, що IT – це сфера, в котрій не менше душевних емоцій та веселих жартів, ніж будь-який інший. Плюс маскот – це підвищення рівня довіри до бренду, його, так сказати, «персональний талісман».

Рекламні персонажі (маскоти) використовуються для формування іміджу організації, вони роблять рекламні кампанії яскравіше, отже -- результативніше. Це відбувається завдяки виникненню у клієнта позитивного емоційного ставлення до бренду. Уміле звернення до емоційної сфери споживача дозволяє підвищити впізнаваність і здобути прихильність клієнта.

IT-школа DevEducation – некомерційний освітній проект, створений в 2017 році на базі Дніпровської єврейської громади і ОРТа (програми "Освітні ресурси і технологічний тренінг"), мета якого – навчити всіх бажаючих будь-якого віку і рівня підготовки, актуальним IT спеціальностям. Навчання проходить в очній формі. Загальна кількість випускників проекту перевищила 400 людей, 87% з яких працевлаштовані в сфері IT.

Школа є партнером декількох R&D-центрів розробок (найбільші з яких – xCritical і WizardsDev), готуючи фахівців «під замовлення»: після закінчення навчання більшість студентів отримує пропозицію вийти на роботу за IT-спеціальностями в компанії різних галузей. В даний час в Україні школа DevEducation працює в Дніпрі та Києві, готується відкриття шкіл у Харкові та Львові.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще