Фахівці Служби безпеки України вжили вичерпних заходів із захисту життєво важливих інтересів суспільства та держави від протиправного кібернетичного та інформаційного впливу під час проведення позачергових виборів до Верховної Ради України та підрахунку голосів. Про це повідомляє пресцентр служби.

Вибори в Україні
Вибори в Україні

Завдяки скоординованим діям із співробітниками Центральної виборчої комісії, Кіберполіції та Держспецзв'язку, фахівці Служби забезпечили належний рівень кібербезпеки та мінімізували загрози надійному і безпечному функціонуванню Єдиної інформаційної автоматизованої системи "Вибори" та автоматизованій інформаційно-телекомунікаційній системі "Державний реєстр виборців".

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Парламентські вибори в Україні
Парламентські вибори в Україні

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Це дозволило громадянам України у повній мірі реалізувати свої конституційні права. Міжнародні спостерігачі високо оцінили роботу Служби безпеки України щодо забезпечення безпеки виборчого процесу в інформаційному та кібернетичному просторі.

Парламентськы вибори в Україні 2019
Парламентські вибори в Україні 2019

Служба безпеки України в рамках визначеної законодавством компетенції й надалі буде здійснювати заходи з контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері кібербезпеки та протидії гібридній агресії іноземних спецслужб в інформаційному та кібернетичному просторі.

Нагадаємо, СБУ затримала російський танкер.

Як повідомляв Знай. ua, в СБУ спробували виправдатися за звільнення російських моряків.

Також Знай. ua писав, що СБУ відпустила на свободу моряків із затриманого російського танкера.