В Болгарії сталося страшне ДТП, в результаті якого загинула 35-річна українка і постраждали ще три людини. Передає УНН.

Так, на трасі Бургас-Варна зіткнулися два легкових автомобіля. За даними місцевих ЗМІ, українці робили обгін автобуса на небезпечній ділянці дороги і зіткнулися із зустрічним автомобілем.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто відзначити, що двоє постраждалих були депутатами села Гора Київської області - Олександр Карасачевич і Олександр Кульчицький. Обох чоловіків прооперували, вони знаходиться у важкому стані. Дружина Карасачевича загинула, а дружина Кульчицького отримала легкі травми і перебуває на обстеженні.

Популярні новини зараз
Lifecell порадував абонентів: два тижні можна не платити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, небезпека продовжує підстерігати водіїв на дорогах Львівщини. За минулу добу у Львівській області сталося кілька автомобільних аварій.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві по проспекту Перемоги, 135, де розташований ресторан "Верховина", виявили мертвого чоловіка.

Також портал Знай.ua писав, у Києві шестеро хуліганів жорстоко побили поліцейського при виконанні.