У суботу, 27 липня в Україні очікується спекотна погода. По всій країні стовпчики термометрів сягнуть позначки +28+33 градусів.

Цю інформацію повідомила на своїй сторінці у Facebook народний синоптик Наталка Діденко.

Вона зазначила, що найгарячіше буде на півдні, сході та в більшості центральних областей України. На решті території України протягом дня 27 і 28 липня передбачається +25+30 градусів.

"Спека з західної Європи завтра нарешті посунеться, але нікуди нічого не зникає. Адже висока температура повітря пересунеться ближче до центру і сходу Європи. Південна частина континенту і так ще залишиться серед спеки". Наталка Діденко

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Згідно з прогнозом Діденко, дощі з грозами накриють захід і схід країни. На півночі, в центрі і в південній частині буде переважати суха погода.

"У Києві вихідні переважно будуть сонячними і дуже теплими, +27+29 градусів, місцями до +30 градусів". Наталка Діденко

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", на Дніпропетровщину обрушилася негода, через що постраждали будинки і попадали дерева.

Також портал "Знай.ua" писав, що у понеділок, 1 липня, в столиці Грузії Тбілісі стався землетрус магнітудою 2,9.