Російський телеканал НТВ видалив трейлер свого серіалу "Чорнобиль" зі каналу на Youtube.

Нещодавно в мережі з'явився трейлер серіалу "Чорнобиль", знятого в Росії. Ініціаторами такої "відповіді" HBO виступив пропагандистський канал НТВ. Однак, "відповідь" вийшла настільки недолугою, що наробила ганьби пропагандистам у всьому світі.

Реакція користувачів на трейлер була, м'яко кажучи, далекою від позитивної. За першу добу трейлер серіалу встиг набрати понад 10 тисяч дизлайков. У трихвилинному відео відразу ж виявили масу дурниць та велику кількість ляпів і кіноляпів. Також глядачі висміяли сцену з американським шпигуном, який виявився замішаним в історію.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Після того, як в мережі в пух і прах рознесли трейлер, НТВ почав активно видаляти відео зі всіх соцмереж та розсилати претензії про порушення авторських прав через публікацію.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Офіційну скаргу також отримала редакція znaj.ua. Пропагандисти погрожують судом та внесенням нашого порталу до "реєстру заборонених сайтів". Такі погрози викликають хіба що сміх. Тим більше що рупор Кремля сам видалив трейлер, який був до того у загальному доступі в мережі.

Нагадаємо, російську відповідь серіалу "Чорнобиль" рознесли в мережі, назвавши його "убогим гі*ном".

Як повідомляв портал Знай.ua, НВО опублікував офіційний трейлер серіалу в головній ролі з Хелен Міррен.

Також Знай.ua писав, Зеленський підписав указ про Чорнобиль.