Верховна Рада
Верховна Рада

Колір Верховної Ради — зелений: скільки депутатів і від якої партії пройшли до нового парламенту

Згідно з результатами виборів, до Верховної Ради пройшли 424 депутати. З них 225 чоловік йшли за партійними списками, решта 199 - перемогли на мажоритарних округах. Серед мажоритарників є і ставленики партій та самовисуванці.

Путін хоче перетворити окупований Крим на в'язницю
Путін хоче перетворити окупований Крим на в'язницю

Путін звезе кримінальних злочинців з усієї Росії в Крим

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Окупаційна влада Росії планує побудувати новий СІЗО в анексованому Криму. Новий слідчий ізолятор повинен бути розрахований на 1500 місць, його будівництво обійдеться окупантам приблизно у три мільйони рублів.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Зеленський терміново зателефонував Трампу щодо Росії: за що хвалив і що обіцяв президент США

Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з президентом США Дональдом Трампом. Про це повідомляє прес-служба гаранта.

Українські депутати потрапили в смертельну подвійну ДТП

В Болгарії сталася жахлива ДТП, в результаті якої загинула 35-річна українка і постраждали ще три людини. Так, на трасі Бургас-Варна зіткнулися два легкових автомобіля. За даними місцевих ЗМІ, українці робили обгін автобуса на небезпечній ділянці дороги і зіткнулися із зустрічним автомобілем.

нардеп напав на дівчат у коротких спідницях
нардеп напав на дівчат у коротких спідницях

"Не королеви, а дешеві повії": головний з гендерної рівності в Запорізькій області обізвав українок

Народний депутат, заступник голови облради в Запорізькій області оскандалився постом про те, що жінки в коротких спідницях - "дешеві повії", а "королеви" повинні прикривати своє тіло. До всього, чиновник — головний з гендерної рівності в області.