В Україні сталася дуже страшна історія. Відомо, що з поїзда "Укрзалізниці" зник школяр.

Журналісти повідомляють, що батьки 11-річного хлопчика, який зник з поїзда, а згодом якого знайшли мертвим на Хмельниччині, забрали тіло. Судово-медичний експерт повідомив, що зовнішніх ознак насильницької смерті на тілі загиблого не виявлено.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Поліція відкрила дві кримінальні виробництва: "Неналежне виконання обов'язків щодо охорони життя та здоров'я дітей" і "Порушення правил транспортної безпеки руху".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Зокрема, досі залишається загадкою, як підліток міг зникнути з поїзда. Адже двері вагона, як запевняють в "Укрзалізниці", повинні були бути закритими, і мають автоматичне блокування під час руху. Вікна у вагонах не відкриваються більш ніж на 10 сантиметрів. А ділянку залізниці, на якій знайдено 11-річного Тимофія, поїзд проїжджав без зупинки і вночі.

Нагадаємо, на Одещині горе-бабуся позбулася онука страшним способом: таке не під силу навіть звіру.

Як повідомляв Знай.uа на Одещині дитину розчавило стелею: грали в "будинку смерті", Україна у жалобі.

Знай.uа писав, в Одеській області горе-батьки покинули малюків напризволяще.