Збройні сили України відмовилися від придбання комплексі мультимедійних тренажерів розрахунків ЗРК "Бук-М1". Міноборони прийняло дане рішення у зв'язку зі скороченням витрат на закупівлі товарів, робіт і послуг.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто нагадати, що після скандалу в "Укроборонпромі" закупівлею зацікавилися правоохоронні органи. За інформацією порталу Ukrainian Military Pages, планувалося придбати комплекси для навчання розрахунків самохідної вогневої установки (СВУ) 9А310М1 за 3,2 млн. гривень, пункту бойового управління (ПБО) 9С470М1 за 2,125 млн. гривень, станції виявлення цілей (CВЦ) 9С18М1 за 532 тисячі гривень, а також комплекс моделювання бойової обстановки і відтворення єдиного інформаційного простору для навчання розрахунків дивізіону по 2,137 млн. гривень.

У четвер, 25 липня, було опубліковано протокол засідання тендерного комітету військової частини А2860 про скасування всіх чотирьох торгів у зв'язку зі скороченням видатків на здійснення закупівлі товарів, робіт і послуг. У мережі з цього приводу з'явилися гнівні коментарі. Прихильники різних політичних сил звинувачують один одного, минулу та нинішню владу. Не обійшлося без взаємних образ:

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Зайве майно", "Дуже просто пояснюється це. Щоб опустити тарифи, підняти пенсії і виплати бюджетникам — треба скорочувати інші витрати. В першу чергу, силовиків, ЗСУ, податкової, митної служби, суддівського корпусу. Нічого особистого — просто всенародна любов підтискає. В результаті ми повернемося до розвалу, розпусти та тотальної корупції".

Нагадаємо, українські воїни розгромили ПТУРами терористів на Донбасі: "Відповіли за все!".

Як повідомляв Знай.uа ВСУ відправили до Путіна "двохсоті" і знищену техніку окупантів.

Знай.uа писав, ВСУ викинуть радянську зброю заради НАТО.