Філія "Центр сервісного забезпечення", що входить в структуру УЗ, під керівництвом Кравцова почала масштабне оновлення, провівши тендери на придбання сувенірної продукції з залізничною символікою.
Загальна вартість, яку очікують витратити - трохи більше 1,3 мільйона гривень. Під подарунковими наборами Укрзалізниця передбачає 231 набір з залізничною символікою на одну людину, в який входять:
- підстаканник з зображенням логотипу "Укрзалізниця" - 1 шт .;
- кришталевий стакан на 200 мл - 1шт .;
- ложка чайна - 1 шт .;
- подарункова упаковка синього кольору з логотипом "Укрзалізниця" - 1 шт.

Українці були надзвичайно обурені таким "спуском" коштів і пропонували замість "золотих" склянок зайнятися дірками в простирадлах і брудними туалетами в плацкартних вагонах. Були й ті, хто вирішив "докопатся" до правди. Українська журналістка витратила всього 2 хвилини вільного часу і зібрала такий набір за набагато меншу вартість.

"Укрзалізниця закупила склянки 2 000 грн за штуку. За легендою тендеру,в цю суму входить: підстаканник з символікою УЗ,кришталевий стакан,чайна ложка і нікому не зрозуміла «подарункова упаковка».Хр*н з упаковкою. Без клопоту я за 2 хв у вільному продажу зібрала такий самий набір, але:
Підсклянник - 850, ложка - 65, стакан - 300. Разом - 1215 грн. От і все, от і все." - поділилася Анастасія.

В коментарях стали відзначатися українці:

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Зате ПА-БАГАТОМУ! Купила людина квиток за 150-200 грн, а йому принесли чай у склянці за дві тисячі! і як відразу самоповага зросла у людини!", "Епоха бідності закінчилася", "А це ще й опт на кількості не пораховано, схоже їх кухлі роблять гноми в чарівній країні", "Завжди були грановані стакани, а тепер буржуазія кришталю зажадала?".

Зазначимо, що після розголосу в ЗМІ захмарної ціни на склянки і протестів, а то і насмішок, українців, Укрзалізниця вирішила скасувати замовлення склянок і закупити рідке мило на виділені гроші. Цим "похвалився" Євген Кравцов на своїй сторінці в соціальній мережі.