Конкурента Пашинського знайшли мертвим: "Він весь час фігурує там, де смерть і насильство"

Відомий юрист Андрій Портнов написав допис на своїй сторінці у facebook, що у Житомирській області знайшли мертвим "Француза", який допомагав конкурентам Пашинського.

Портнов зазначив, що не варто нагадувати про його причетність до масових вбивств на Майдані, розкрадання озброєнь, постачання в армію бракованих боєкомплектів і стрільби в київського перехожого.

Народ запропонував Зеленському повернути з'єднання з Росією: петиція вже на сайті

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У четвер, 25 липня, на сайті українського президента Володимира Зеленського з'явилася петиція з пропозицією відновити авіасполучення між Україною і Росією. Автор петиції Вікторія Темченко впевнена, що через скасування авіасполучення страждають в основному українці, які не можуть бачитися з сім'ями.

Авто відомої волонтерки розбилося у ДТП: водій втік, залишивши пасажирів під уламками

В ніч на 27 липня сталася страшна аварія за участю авто волонтерки Євгенії Сєрої. Унаслідок ДТП було травмовано троє осіб, нетверезий водій, який вчинив автокатастрофу, з місця події втік.

Розлючений Зеленський звернувся до Авакова і Труби: "Не знайшов слів - навіть нецензурних"

Президент України Володимир Зеленський хоче звільнити начальника поліції Дніпропетровщини Віталія Глуховерю. Таку вимогу він поставив міністру внутрішніх справ Арсену Авакову через можливе перевищення службових повноважень.

Вибухи, ОМОН, крики й стогін: на мітингу в Москві росіян б'ють і принижують, коїться пекло

У Москві проходить нова акція з вимогою допустити незалежних кандидатів на вибори в міську думу, які відбудуться 8 вересня. Під час протесту почалися сутички з поліцією, заарештовано близько 200 осіб.

Про це повідомляють місце ЗМІ. Так, поліція зігнала людей на Дмітрівку. Вони виявилися обмежені з одного боку Пристрасним бульваром, а з іншого - Кузнєцким мостом. Дуже багато ОМОну. Почалися затримання.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, що нове фото Путіна довело мережу до істерики: "Бронештани, броневзуття і бронеботокс".

Раніше портал "Знай.ua" писав, що вся гірка суть путінських паспортів помістилася в одну карикатуру: це потрібно бачити.

Також портал "Знай.ua" інформував, що Зеленський особисто зателефонував Путіну: звільнення моряків, закінчення війни на Донбасі та інші теми перемови.