пенсія
пенсія

Нова пенсійна реформа: у Зеленського готують українцям "друге жалування"

Новий склад Верховної Ради в Україні збирається завершити пенсійну реформу і запустити другий рівень пенсійної системи. Цю інформацію розповіла експерт у сфері пенсійного забезпечення Галина Третьякова, яка пройшла в парламент за списками партії "Слуга народу".

Авто відомої волонтерки розбилося в ДТП: водій втік, залишивши пасажирів під уламками

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

В ніч на 27 липня сталася страшна аварія за участю авто волонтера Євгенії Сірої. В результаті ДТП було травмовано троє осіб, нетверезий водій, що скоїв аварію, з місця пригоди зник.

Час "Х" наближається: євробляхери негайно звернулися до Зеленського, просять про допомогу

Водії та активісти організації "АвтоЄвроСила" вимагає від президента України Володимира Зеленського змінити формулу розрахунку акцизу і прибрати з неї коефіцієнт віку. Про це заявили активісти організації на своїй сторінці Facebook.

Уляна Супрун
Уляна Супрун

Зеленському показали жахливі наслідки реформи Супрун, вижити нереально: "Зате не крала"

Дуже часто по Україні проносяться скандали, пов'язані зі станом лікарень або єахливим ставленням до хворих. Внутрішнє і зовнішнє обрамлення установ охорони здоров'я і правда бажає залишати кращого і це м'яко сказано.

відпустка
відпустка

Відпустку на 8 днів довше: у новій Раді мають намір змусити українців відпочивати

В Україні мають намір прийняти новий проект Законів про працю. Якщо це станеться, у всіх українців збільшиться тривалість відпустки. Вихователям пощастить найбільше — якщо раніше вони відпочивали 42 дні, то за новим документом – 56 днів. Також повідомляється, що може бути збільшена тривалість щорічної відпустки для всіх працюючих з 24 до 28 днів, ця норма вже є в проекті нового Трудового кодексу.