Російська Федерація в даний момент активно готується до перетворення Чорного моря на зону власного тотального контролю.

Про це стало відомо завдяки заяві президента Центру глобальних досліджень "Стратегія XXI" Михайла Гончара в соціальній мережі Facebook.

Російський флот
Російський флот

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Він підкреслив, що якщо накласти карту встановлення Росією заборонених зон на карту проходження підводних газопроводів "Блакитний потік" і "Турецький потік", то значною мірою вони збігаються.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Це означає, що Росія готується до перетворення Чорного моря на час "Ч" на зону власного тотального контролю під приводом нейтралізації загроз стратегічно важливої для РФ і Туреччини енергетичної інфраструктури", - пояснив Гончар.

Він також заявив, що це не нова задумка, а РФ йде до такого плану системно і послідовно, поєднуючи військову та енергетичну стратегії.

Нагадаємо, слизькі звірі взяли в облогу популярний курорт: українці навіть ноги бояться мочити.

Як повідомляв Знай.uа Чорне море кишить космічними жрунами-людожерами: Нібіру атакувала.

Землю.Знай.uа писав, у Путіна підгоріла п'ята точка: Україна планує видобувати газ біля анексованого Криму.