Скандальна російська співачка Юлія Чичеріна, яка всіляко підтримує терористів самопроголошених "Л/ДНР", записала гнівне звернення до відомого музиканта і фронтмена групи "Машина часу" Андрія Макаревича.

Відповідне відео з'явилося в Instagram зірки, передає replyua.net.

У зверненні Чичеріна обурюється через те, що Макаревич розкритикував видачу російських паспортів жителям невизнаних республік Донбасу.

Юлія Чичеріна

"Факт ганьби прояву меркантильності в такому питанні вже ніколи не змити, навіть якщо Андрій Вадимич перевзується і проявить чудеса героїзму, знищення фашистів — він занадто старий, слабий і безбожний. Він вже не встигне, він не може відчути себе на місці таких же літніх людей, як він, що живуть в умовах багаторічної гуманітарної катастрофи". сказано в пості Чичеріної

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Андрій Макаревич
Андрій Макаревич

За словами співачки, якби Макаревич хоча б раз побачив у своїй кватирці міну, він би "відчув своїм гниючим тілом струс або контузію і тоді б заткнувся раз і назавжди". Скандальна Чичеріна образила свого колегу по всім пунктам, не забувши і про українців, назвавши їх "своїми".

Нагадаємо, українські воїни розгромили ПТУРами терористів на Донбасі: "Відповіли за все!".

Як повідомляв Знай.uа, ЗСУ відправили до Путіна "двохсоті" і знищену техніку окупантів.

Знай.uа писав, ЗСУ викинуть радянську зброю заради НАТО.