На Івано-Франківщині у селищі Лісна Тарновиця військовослужбовець ЗСУ кинув бойову гранату в мирних жителів. В результаті постраждали дев'ять осіб, у тому числі і дружина нападника.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських журналістів.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, один з місцевих жителів заявив, що військовий приїхав в село Лісна Тарновиця з Луганської області. У місцевому відділенні поліції також підтвердили – військовий не з місцевих, родом з Луганщини. Приїхав до дружини, і був разом з нею в кафе.

поліція
поліція

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Тут живе його дружина, він до неї приїхав. А конфлікт у них стався у кафе "Павутина", начебто навіть конфліктував із дружиною", - розповів один з місцевих.

"Конфлікт у нього стався з двома хлопцями. Він жбурнув гранату у натовп біля кафе, в результаті постраждали дев'ять осіб. Серед них і його дружина, яка зараз знаходиться в лікарні і поки поговорити з нею ми не можемо. Також один з потерпілих знаходиться в комі. Решта отримали поранення різного ступеня, більшість вже виписані додому", - розповіли в місцевому відділі поліції.

В даний момент військовий затриманий правоохоронцями, йому буде обрано запобіжний захід.

Нагадаємо, в Одесу-маму повернулася 90-ті: гранату у вікно - і поминай як звали.

Як повідомляв Знай.uа вибух на дитячому майданчику під Дніпром: що відомо про стан покалічених малюків.

Знай.uа писав, звіряче вбивство одесита охоронцями обростає дикими подробицями.