Філія "Центр сервісного забезпечення", що входить в структуру УЗ, під керівництвом Кравцова почала масштабне оновлення, провівши тендери на придбання сувенірної продукції з залізничною символікою.
Загальна вартість, яку очікують витратити, трохи більша 1,3 мільйона гривень.

Зазначимо, що після розголосу в ЗМІ захмарної ціни на склянки і протестів, а то і насмішок, українців, Укрзалізниця, в особі Євгена Кравцова, вирішила скасувати замовлення склянок і купити рідке мило на виділені гроші. Про це він написав у своєму Facebook.

Євген Кравцов, новий голова правління "Укрзалізниці"
Євген Кравцов, новий голова правління "Укрзалізниці"

Однак. українці відзначаються, що є більш важливі проблеми у поїздах, ніж стакани і мило. Наприклад, діряві простирадла та неприбрані туалети в плацкартних вагонах. Однак, значно більш важливим є і загальний стан поїздів. Свою думку висловила українка в одній з популярних спільнот в Facebook.

"Знайомтеся, це електричка Київ - Козятин. Квиток на нього коштує від 100 гривень. Щодня на ній їздять люди, а між тим "Укрзалізниця" закуповує склянки і мило по 2000 гривень. Здається, щось пішло не так.." - повідомляє пасажирка електрички.

Її зовнішній вигляд і правда не зможе порадувати нікого. Фарба облупилася, а сам вагон виглядає, як ніби тільки що примчав з фільму жахів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

У коментарях стали відзначатися українці:

"Ці потяги розвалюються на ходу.Скоро будемо ходити пішки. А Кравцов грає зі склянками", "Мабуть, з-під обстрілу її направили до нас", "Але, що не ясно, гроші крадуть, а фарби не можуть купити", "Жах, гірше, аніж на війні", "У Європі б засміяли", "Ну так, не знаєш в які двері виходити, заходиш у відкриті двері, а вибігати треба через інший вагон, не всі двері відкриваються", "Українська ганьба", "Зате склянки по 2200 за штуку! У такому вагоні, і з такого склянки! Зашибісь".