У понеділок, 29 липня, в Україні буде переважати досить спекотна погода. Про це написала відомий синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Температура повітря буде досягати і іноді перевищувати +30 градусів. Дощі витягнуться фронтальної ниткою з далекої півночі, від Волині, Рівненщини до Сумщини - Харківщини. І ще ймовірні дощі з грозами у Вінницькій та Одеській областях", - повідомила Діденко.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Також синоптик додала, що майже по всій території України встановиться суха і сонячна погода.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто уточнити, що згідно з прогнозом Укргідрометцентру, у вівторок, 30 липня, температура повітря у країні почне стрімко знижуватися.

Нагадаємо, що Рівне буквально пішов під воду через потужні зливи.

Як повідомляв портал Знай.uа, на початку серпня в Україні буде досить жарко, але ночами температура потроху будуть знижуватися, а в кінці місяця можливі і зовсім заморозки.

Також портал Знай.uа писав, що магнітні бурі у серпні влаштують пекельні два дні українцям.