Порошенко підозрюють у страшні речі, ось що роками тримали у таємниці від українців

Генеральна прокуратура України поновила справу про спробу захоплення влади колишнім президентом Петром Порошенком під час оголошення воєнного стану після відкритого конфлікту українських моряків з російськими військовими.

Як відомо, Андрій Портнов подав заяву на Порошенка ще в листопаді 2018 року, коли стало відомо про рішення ввести воєнний стан в деяких регіонах України.

Зеленський звернувся до божественним силам України, і передбачив майбутнє

Український президент Володимир Зеленський звернувся до предстоятелів церков і закликав їх до діалогу, "щоб віра об'єднувала, а не роз'єднувала українців".

Привітання Зеленського з нагоди річниці Хрещення Київської Русі-України розмістили в Твіттері глави держави.

У Чорнобильській зоні сталася НП, тисячі українців під загрозою

З'явилася інформація, що в четвер, 25 липня, співробітники правоохоронних органів затримали двох порушників в зоні відчуження біля Чорнобильської АЕС.

Про це йдеться в матеріалі "Kyiv Operativ" у Facebook: "Затримали двох порушників радіаційної безпеки, які в зоні відчуження навколо Чорнобильської АЕС зібрали 21 кг лісових ягід".

Скандал з Глуховерем і КОРДом змусив Зеленського на важкий крок

Стало відомо, що скандал з КОРДом, патрульними і керівником поліції Дніпропетровської області Віталієм Глуховеря набирає обертів. Слід зазначити, що у цій справі з'явилися несподівані деталі, а саме те, що Глуховеря-молодший, Олександр, очолює один із слідчих відділів ДБР.

Корд заарештував копів за те, що вони зупинили авто начальника ГУНП Дніпропетровської області Віталія Глуховеря Від громадян України намагалися приховати справжнє призначення #КОРД-у. Виявляється, що цей спецпідрозділ потрібен у ситуаціях, коли «жалкій копчік» намагається діяти по закону проти інтересів великих чинушних начальників, а авто (#Range #Rover #AE8615EO) належить генералу. А патрульний - справді молодець. Побільше б таких. Патрульна поліція України, респект за цього бійця🤝 Державне бюро розслідувань, Генеральна Прокуратура України, Аваков, Арсен Борисович, ваш вихід.

Geplaatst door Киев Оперативный op Vrijdag 26 juli 2019

Слід нагадати, що все почалося 27 липня, коли в мережі виклали відео одного інциденту, який стався восени 2018 року. На відео спецпризначенци КОРД затримують патрульних. Причому ЦІ патрульні зупинили автомобіль тільки за порушення ПДР.

Новий Трудовий кодекс: головні зміни в 2019

Українці працюють за наймом, Кабінет Міністрів пообещял іновації в їхній праці. За словами прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, будуть внесені поправки в законодавство, за яким, зокрема працівники зможуть відпочивати, а ті хто займається фрілансом отримають статус зайнятих.

Найбільше збільшиться відпустку для вихователів в дитячих садках з 42 до 56 робочих днів, так як їх прирівнюють до вчителів, змінивши внутрішні документи Моз. Нововведення вступить в силу з 1 січня 2020 року, повідомив прем'єр. Так само може бути збільшена норма відпустки для всіх з 24 до 28 днів, дана норма вже внесена у проект «нового Трудового кодексу».