У Добропіллі Донецької області під час обшуку 28 липня було виявлено та вилучено 150 кг наркотичних речовин. Про це повідомляє прес-центр ОНС в Facebook. У це важко повірити, але знахідку виявили в оселі звичайної жінки.

"Нещодавно в р. Добропілля працівниками РПСПОП "Миколаїв" спільно з співробітниками карного розшуку Добропільського ВП ГУНП в Донецькій області проведено обшук за місцем проживання громадянки "К". Під час обшуку виявлено та вилучено наркотичні речовини, вагою 150 кг", - сказано в повідомленні.

Як видно із знімків, правоохоронці вилучили різноманітні за вмістом і кольором пакетики із розфасованими речовинами невідомого походження. Вміст кожного із них згодом визначить експертиза. Також правоохоронці вилучили гроші і купу шприців і голок до них.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Наркотики

На фото видно, що деякі шприци навіть вже були підготовлені до швидкого вколювання, у них набрали прозору рідину. Інших подробиць поки що не повідомляють.

Нагадаємо, легалайзу тут не місце: копи накрили одну з найбільших плантацій конопель.