Українська косметика протягом довгих років не дотягувала до європейських стандартів. Змінити ситуацію вирішили у Міністерстві охорони здоров'я.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У Міністерстві хочуть зробити так, щоб всі засоби, від кремів до духів, були такої ж якості, як в Європі. Однак це завдання не з простих.

У відомстві на даний момент вже підготували пакет документів, які допоможуть створити революцію в косметиці вже через 2 роки.

У 2021 в країні почнуть випускати засоби, які відповідають європейським стандартам.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Плюсів у такій революції багато. По-перше, виробники зможуть експортувати свою продукцію в країни Європейського союзу, а українці нарешті перестануть переживати із-за якості продукції. В першу чергу за новими правилами вся продукція не повинні бути схожа на продукти харчування. Ні кольору, ні запаху, ні формою і розміром. До того ж, вона повинні мати чітке маркування і чіткі правила утилізації.

Ініціативу Моз підтримують лікарі-косметологи. Однак вони попереджають про те, що сертифікована і безпечна косметика не може коштує копійки, бо ціни стануть вище.

Так, вартість може збільшитися до 50%. Однак навіть це невелика ціна за те, що з української косметики приберуть всі отрути і мутагени. Після цього з полиць магазинів зникнути неякісні крему, викликають дерматити та алергії, а також - розливні духи.

Нагадаємо, вчені назвали найнебезпечніший косметичний засіб.

Як повідомляв Знай. ua, Комаровський взявся за здоров'я і красу матусь.

Також Знай. ua писав, що львівські лікарі розповіли, чому ігри з сезонною хворобою - не жарти.