Пенсійний колапс в Україні

Деякі експерти стверджують, що на даний момент в сучасній Україні склалася жахлива ситуація з пенсіонерами. Вони навіть називають її пенсійним колапсом.

Згідно з підрахунками, вже через 10 років майже половині населення України, яке досягне пенсійного віку, не зможуть виплатити пенсії.

Зеленський змінить життя українців одним законом

Глава штабу партії Зеленського "Слуга народу" Олександр Корнієнко поділився планами команди провести адміністративну реформу, в результаті якої будуть укрупнені райони і введений інститут префектів.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Так, реформа передбачає розширення повноважень місцевої влади і, відповідно, зменшення ролі таких елементів, як держадміністрації і заміну їх на префектури, які будуть стежити за законністю рішень місцевих рад.

Вихідні Зеленського в Одесі справили фурор серед українців

У суботу, 27 липня, український президент Володимир Зеленський відвідав один з пляжів Одеси.

На фотографії президент позує в футболці і шортах під парасолькою на громадському пляжі. Поруч з ним, як і в більшості випадків, перебуває глава Офісу президента Андрій Богдан в одних плавках.

Богдан з команди Зеленського розважився на пляжі з гарячою блондинкою

Президент України Володимир Зеленський у п'ятницю, 26 липня, прилетів економ-класом в Одесу. Там він відвідав "Лігу сміху" і побував з родиною на пляжі. Разом з ним також був голова офісу президента Андрій Богдан.

Дівчину, яка супроводжувала Богдана, звуть Анастасія Слична. У минулому вона була продюсером компанії Wise Vision. Зараз Анастасія – співзасновник інтернет-платформи дизайнерської біжутерії Jewellery BAZAR, а також співвласниця бренду купальників і нижньої білизни La Мага.

НАБУ, прокуратура та ДБР влаштували сафарі через "Роттердам+"

Кілька років тому українці масово брали доларові кредити, так як відсоток з них був значно нижче. Після девальвації не могли їх повернути, адже основні отримували доходи у гривні. Така ж доля спіткала вітчизняного монополіста ДТЕК, пише видання ZN.

Об'єднує їх не тільки це - і першим, і другим в підсумку допомогли за наш з вами рахунок, незважаючи на те, що мова йшла про особистої фінансової відповідальності.