У Берліні жорстоко вбили 25-річну українську заробітчанку Наталю Михайлюк. Відомо, що злочин стався в четвер, 25 липня. Про це на сторінці у Facebook повідомили колеги загиблої із кінологічного клубу.

Михайлюк поїхала на заробітки, щоб забезпечити своїх батьків і маленьку дочку Анастасію. У столиці Німеччини вона знімала квартиру, де й було знайдено її тіло з множинними ножовими пораненнями.

Відомо, що 25-річна дівчина була родом із м. Заставна Чернівецької області. Її жорстоко порізав німець, в якого жінка винаймала квартиру. Ймовірного вбивцю вже взяли під арешт.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Наталю, ти назавжди залишишся для нас світлим ангелом із чарівною посмішкою та палаючими очима. Настюша завжди матиме підтримку з нашого боку! Доставка тіла відбудеться пізніше", – йдеться в повідомленні.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Коли біда приходить, життя зупиняється, зупиняється і все навколо. Таке показують в фільмах, не в житті. Таке не повинно ставатися в реальному житті. В Берліні, була жорстоко вбита наша подруга та одноклубниця Наталочка Михайлюк. Яка хотіла кращого життя для доньки, батьків, себе та була змушена вирушити на заробітки. Ніякі слова і дії не замінять її для нас. В неї залишилися маленька донечка Настюша, старші батьки і близька людина", - пишуть колеги загиблої.

Нагадаємо, у Києві мати знайшла сина у зашморгу: і ворогу не побажаєш.