Прогнозів на тиждень на просторах інтернету дуже багато і складно вибрати саме той, який дійсно таїть в собі істину. Знай.ua звернувся до відомої української віщунки Лані Яр, щоб вона підказала нашим читачам, які дії їм потрібно зробити, щоб прибрати з життя негатив і залучити благословення богів. У кожної людини є своє призначення, яке він повинен зробити протягом найближчих семи днів.

Також вона розповіла про те, що чекає Україну на цьому тижні. Як нам підготуватися до небезпек, які нас очікують, щоб їх уникнути.

Лана Яр
Лана Яр
Віщунка розповіла, що чекає народ і Україну

Бог Коляда (народжені 21-22 грудня - 21 березня) Догода, бог гарної погоди, говорить про необхідність на цьому тижні зберігати позитивний настрій щоб не сталося. Спокійно, радісно і легко проведіть час. Що стосується здоров'я: чекайте прояви хвороби, яку ви самі намагалися приховати від себе. Прийшов час звернути на неї увагу. Любовні стосунки проявлять ваші родові сценарії. Досягнення або помилки предків ви відчуєте через спілкування з партнером. У ділових питаннях очікуйте початок нового періоду, цілком можливо візьметеся за нову справу, яка стосується знарядь праці. Не забувайте своє місце, вашою справою повинні керувати особисто ви. Порада: якщо ви постійно думками повертаєтеся в минуле - слід попрацювати над тим, щоб поставити на ньому крапку. Ця прив'язка робить вас роздратованими, а на цьому тижні як ніколи протипоказано прояв холодності і егоїзму. Ці якості завадять успіху.

Бог Ярило (народжені 22 березня - 21 червня) Тара, богиня дороговказною зірки, говорить про те, що в даний час вам необхідно вибрати між варіантами. Ви стоїте перед життєвим перехрестям. Що стосується здоров'я: будьте уважні, цілком можлива поява несподіваної хвороби, якої б здавалося і не повинно бути. Любовні стосунки: чекайте дари від чистого серця, приймайте їх так само з радістю і вдячністю. Події в діловій сфері принесуть хаос і викличуть багато емоцій. На жаль, ви не можете нічого змінити. Пішла лавина. Порада: посміхайтеся оточуючим. Не чиніть опір, не намагайтеся втримати при собі щось цінне, що потрібно іншим людям.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Бог Купало (народжені 22 червня - 22 вересня) Дажбог, Бог відбитого світла, говорить про необхідність проявити терпимість. Життєві ситуації трохи погіршаться, але не критично. Ситуація тимчасова, і незабаром все налагодиться. Що стосується здоров'я - чекайте повне одужання і прекрасне самопочуття. У любовних відносинах виникне необхідність зайнятися домашніми справами, що мають значення тільки всередині сім'ї. Так само будьте обережні і уважні, домовик попереджає про можливість крадіжки особистого майна. Трудові питання принесуть вам знайомство з людиною, яка допоможе розвитку справи своїми неординарними пропозиціями. Порада: ставитеся до життєвих змін легко, граючи. Приберіть логіку і розрахунок.

Бог Авсень (народжені 23 вересня - 21 грудня) Морена, богиня смерті і зими говорить про необхідність емоційного спокою, холодності розуму. Настають холоди, можливо наближення хвороби або краху справ. Здоров'я: що б не трапилося, результат буде позитивним. Ви подолаєте всі труднощі. Єдине, вам буде потрібно тривалий працю з відновлення здоров'я. Любовні стосунки змусять вас задуматися. Можливо, ваш партнер не зовсім щиро поводиться? М'яко стелить та жорстко спати. Що стосується трудових питань: зверніть увагу за урахуванням фінансів і краще контролюйте їх рух. Порада: поставтеся критично до всіх порад і пропозицій, який було отримано в найближчим часом, вони можуть бути небезпечні. Намагайтеся відключити розум, не тлумачте прямо отримані від простору знаки.

За словами Лани Яр, Україну чекають випробування, але вона зможе пройти крізь них

Розклад на життя країни: З чим ми прийшли в цей тиждень? В енергетиці країни досить сили, можливостей для досягнення цілей, для отримання видимої вигоди від своєї політики. Однак необхідно ще більше працьовитості, відповідальності та прагнення дійти до кінця в перервах, чого б це не коштувало. Саме зараз ситуація в країні розгортається так, що ми взялися за реальні справи новим способом.

Що буде відбуватися в Україні на цьому тижні: навколо пануватиме атмосфера максимальної відповідальності, виконання боргу. Очікується спокійний плин вже налагоджених справ.

Що буде відбуватися незримо для нас? Для нашої країни буде готуватися пастка. Можливо, ми станемо без вини винуватими. Необхідна максимальна обережність і мудрість в кожному кроці.

Чим все закінчиться до кінця тижня: настане час зародження добрих, прекрасних партнерських відносин. Однак чуйність по відношенню до іншої сторони просто необхідна.

Нагадаємо, розкрито невідомі властивості молитви "Отче наш".Як повідомляв "Знай.ua", синоптики поділилисяпрогнозом погоди на тиждень. Також "Знай.ua" писав, через бідність українці масово переходять на сухарі.