Претендентки на головну корону країни "Міс Україна-2019" з гідністю виконали останнє випробування. Вони висадили алею "Міс Україна" в парку ім. Т. Г. Шевченка.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Тепер одну з найпопулярніших зелених зон столиці будуть прикрашати кущі бузку, які стануть не тільки прекрасною фотозоной для активних користувачів соцмереж і простих городян, але і символом суспільної значущості і важливості тих соціальних цінностей, які пропагує конкурс.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

В 2019 році комітет конкурсу краси "Міс Україна" особливо ретельно підійшов до підготовки випробувань для учасниць проекту. Дівчата вже долали смугу перешкод "Гонка нації" і брали участь у жіночому гольф-турнірі.

За підсумками кожного випробування були визначені переможці, які отримали нагороди і подарунки від організаторів та спонсорів конкурсу.

Імена 25 учасниць, які на завершальному етапі конкурсу будуть відчайдушно боротися за звання найкрасивішої дівчини і головну корону країни "Міс Україна-2019" оголосять вже на початку серпня. Фінал відбудеться у вересні.

При цьому вже стартувала продаж квитків на шоу "Міс Україна 2019".

Нагадаємо, одеська Барбі виглядала до та після пластики.

Як повідомляв Знай. ua, закохана в Україну Періс Хілтон купує Закарпатті.

Також Знай. ua писав, що Instagram зруйнував найкрасивішу пару світу.