На думку легендарного радянського актора і співака грузинського походження Вахтанг Кікабідзе, Крим – це Україна, а Росія – окупант. Про це Вахтанг Кікабідзе розповів в інтерв’ю виданню Крим.Реалії.

Вахтанг Кікабідзе
Вахтанг Кікабідзе

За словами співака ніякої історичної справедливості події 2014 року немає.

"Я виріс зі знанням того, що Крим – це Україна. Хоча нам і розповідали, що територію України якийсь дідусь подарував... Це чистої води окупація. Ніякої історичної справедливості в цьому немає. В Росії дуже багато громадян радіє, що Путін починає окупувати маленькі території. Їм подобається, що він – загарбник, а тих, кому не подобається, дуже мало", – сказав Кікабідзе.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

За словами актора, територіальні втрати України навіть несумірні з грузинськими, і українці не стануть миритися з цим.

путін
путін

"Це огидний сценарій Путіна. Всі політологи говорили, що у нього мізки працювали на відновлення Радянського Союзу. Але на нас, грузинів, у нього зламалася палиця. Потім цей сценарій перейшов в Молдову, потім кудись ще й в Україну. Це чистої води окупація, інтервенція", - зазначив легендарний артист.

Артист каже, що в нього таке відчуття, що Путін хоче поставити нас на коліна, але люди не стануть. Нічого доброго від них чекати не можна. Я маю на увазі не російський народ, народ ні при чому – я маю на увазі Кремль і політику Кремля.

Нагадаємо, 5 років у ярмі окупантів: український Донецьк перетворився на пустелю, серце крається від одного погляду на фото.

Також портал Знай.ua писав, що озвірілі путінські мавпи підірвали мирних жителів на Донбасі – багато постраждалих.