Відома українська журналістка Яніна Соколова заявила про те, що за однією з її сторінок у соціальних мережах стежить колишній прем'єр України за часів Януковича Микола Азаров.

Відповідний допис Соколова опублікувала у Facebook.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Яніна Соколова
Яніна Соколова

Колишній глава уряду України, який ретельно ховається від правосуддя на території іншої держави, був шокований гострим коментарем Яніни Соколової щодо голосування на парламентських виборах за політичну партію кума президента РФ Віктора Медведчука "Опозиційна платформа – За життя". Зокрема, Азарову не сподобався пост журналістки в Twitter, де вона назвала голосуючих за партію "Опозиційна платформа — За життя" у**анами.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Найсумніше, що серед нас є 11,4% у**анів, які голосували за Медведчука. 13 тисяч загиблих бл*ть", — емоційно прокоментувала результати виборів журналістка.

Горе-прем'єр написав повідомлення про те, що в Україні "зникла журналістика" й закликав новообрану українську владу притягнути Яніну Соколову до відповідальності.

Чекати відповіді Яніни Соколової на коментар Азарова довго не довелося. "Кровосіся стежить за моїм Twitter. Переживає... за долю журналістики. Каже, що зникла. Не скигли, Янович. Коли назад із загниваючої Європи?", — написала журналістка.

Нагадаємо, Яніна Соколова відверто розповіла про найстрашніше у своєму житті.

Раніше Знай.uа повідомляв, Яніна Соколова запалила вогник надії для онкохворих українців: перемогти це лихо можна у кілька способів.

Також Знай.uа писав, Соколова різко обрубала істерику путінського пропагандиста.