Близько мільйона українців отримають субсидії на наступний опалювальний сезон. Про те, які зміни розглядаються, заявив представник президента в Кабміні Андрій Герус.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Ми аналізуємо, як можна змінити критерії для того, щоб люди, які дійсно потребують допомоги, змогли отримувати субсидії. За моїми оцінками, мова йде десь про додатковий мільйон сімей, яким може надаватися адресна допомога. Серед цього мільйона, думаю, значною мірою будуть пенсіонери, яким понад 70 років, тому що це незахищена категорія", – повідомив Андрій Герус.

Він пояснив, що уряд планує працювати не над зниженням тарифів, а над розвитком економіки. Якщо вона буде зростати на 6% в рік, а не на 2,8%, як зараз, то питання тарифів не буде такою гострою.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Андрій Герус також звернув увагу на те, що зараз знижується тільки вартість газу, про інші зміни в тарифах говорити не варто.

Нагадаємо, "закони Реви" зруйнували тисячі українських сімей.

Як повідомляв Знай. ua, у Зеленського пояснили, як зміняться правила надання пільг.

Також Знай. ua писав, що у Зеленського готують українцям "друге жалування".