У вывторок 30 липня, погода в Україні погіршиться, очікуються дощі з грозами, а також шкальний вітер.

Синоптики дали прогноз погоди на останні дні липня – у наступні дві доби на більшій частині території країни пройдуть короткочасні дощі, місцями з грозами, в окремих районах град та шквали 15-20 м/с.

Про це йдеться в повідомленні на сайті Укргідрометцентру.

Відповідно до прогнозу погоди на 30 липня вночі очікується до +13-20°, на узбережжі морів до +23°, на півночі Лівобережжя температура повітря складе +9-14°; денна температура – +22-29°, у південній частині та на Закарпатті очікується до +28-33°.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

30 і 30 липня на більшій частині території країни пройдуть короткочасні дощі, місцями з грозами, в окремих районах град та шквали 15-20 м/с.

1 серпня в Україні переважно без опадів, очікується зниження температури на 3-7° на всій території України.

На Київщині завтра, 30 липня, пройде короткочасний дощ, місцями гроза, вдень окремі шквали 15-20 м/с. Температура вночі +17-20°, вдень +25-28°.

Нагадаємо, на початку серпня в Україні буде досить жарко, але ночами температура потроху будуть знижуватися, а в кінці місяця можливі і зовсім заморозки.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Рівному стався страшний природний катаклізм.

Також Знай.ua писав, магнітні бурі у серпні влаштують пекельні два дні українцям.