Нещодавно британський Апеляційний суд розглянув скаргу українського Приватбанку на рішення першої інстанції про невідповідність юрисдикції позову фінустанови до екс-власників. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна, посилаючись на джерело.

"Рішення буде оголошено не раніше жовтня", – йдеться у повідомленні.

Читай Знай.иа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Згідно з інформацією, інтереси Приватбанку у цих слуханнях представляв провідний адвокат лорд Девід Паннік, а самі слухання тривали чотири дні поспіль.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Головною темою розгляду була обґрунтованість відмови першої інстанції в розгляді спору британської юрисдикції і відповідних забезпечувальних заходів.

"Приватбанк" у грудні 2017 року подав позов до високого суду Лондона проти екс-власників Ігоря Коломойського і Геннадія Боголюбова, а також компаній Teamtrend Ltd., Trade Point Agro Ltd., Collyer Ltd., Rossyan Investing Corp., Milbert Ventures Inc. і ZAO Ukrtransitservice Ltd., які імовірно їм належать або перебувають під їх контролем.

Нагадаємо, Лондонський суд збанкротить ПриватБанк.

Як повідомляв портал Знай.uа, ФБР веде розслідування проти олігарха Ігоря Коломойського стосовно можливих фінансових злочинів.

Також портал Знай.uа писав, що Печерський районний суд Києва зняв арешт з нерухомості українського олігарха і бізнесмена Ігоря Коломойського.