На лабутенаї і в о**їтєльних штанях: блондинка зі "Слуги народу" одягла вашу зарплату за два місяці

Стало відомо, що в понеділок, 29 липня, у Трускавці українські ЗМІ помітили яскравих представників майбутньої політичної еліти України. А саме Ірину Хабібу. Про це в мережі розповіла журналіст Ганна Стешенко.

відпустка
відпустка

Українцям збільшать відпустку на 8 днів, але не всім: хто вхопить щастя за хвіст

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Українські чиновники мають намір прийняти новий проект Законів про працю. Як наслідок цього, у всіх українців збільшиться тривалість відпустки. Найбільше може пощастити вихователям. Тепер вони мають право на 42 дні відпустки, а за новим документом – 56 днів.

Скрипін облаяв Зеленського
Скрипін облаяв Зеленського

Скандальний Скрипін обізвав Зеленського: "Ти або президент, або нас*ано"

Скандальний журналіст Роман Скрипін нецензурно висловився на адресу президента України Володимира Зеленського та жорстко розкритикував "справжню" роль глави ОПУ – Андрія Богдана. Своє відеозвернення Скрипін розмістив на каналі YouTube.

18% і це не межа: в Україні різко зросла зарплата, побито рекорд

Стало відомо, що середня заробітна плата в Україні підвищилася, при цьому встановивши новий максимум у гривневій валюті і також побивши рекорд 2013 року в доларовому еквіваленті. Про цю новину поділився на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook керуючий приватним інвестиційним фондом на фондовому ринку США Володимир Компанієць.

Відчути людей: як Зеленський спілкується з простими українцями, у це складно повірити

Під час офіційних візитів президента Володимира Зеленського особлива увага приділяється його прогулянкам серед простих українців, щоб він зміг "відчути людей". Про це заявив заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко.