В Україні вже кілька десятиліть гостро стоїть проблема поганих доріг. Так, днями новий скандал з розбитим дорожнім покриттям стався в Херсонської області. За словами потерпілого водія: "Херсонщина — це туристичний регіон і дороги — не повинні відлякувати, а залучати туристів".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Розбиті дороги Херсонщини

Розбиті дороги Херсонщини

"Під'їжджаючи до Миколаївської області, свою машину хочеться взяти на руки і перенести в сусідню область", - саме так охарактеризував свою поїздку Юрій Стельмашенко на своїй сторінці у Facebook:

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Під'їжджаючи до Миколаївської області, свою машину хочеться взяти на руки і перенести в сусідню область. Ну неможливо на легковому автомобілі їхати... Цензурних слів немає. Але, вражає навіть не це! Так, буває, що дороги приходять в аварійний стан... Але є поняття аварійного ремонту, я мовчу про плановий і капітальний. Але ні, в Миколаївській області таких понять не знають. Ситуація зберігається протягом місяців...

Розбита дорога на Полтавщині

Нещодавно в фейсбуці бачив, що голова Херсонської ОДА Yuriy Husyev збирав нараду з приводу просування нашої області. Туризм і так далі... Було представлено бренди наших курортів, проекти та інші модні теми. Я тут придумав бренд і проект в одній особі: знак траси і кавун, на фоні моря!

Розбита дорога Миколаївщини

Просто, якщо ми хочемо, щоб до нас їхали туристи, ми повинні забезпечити їм цю можливість і, бажано, без ризиків для життя... Передаю привіт напрямом на "перлину" наших курортів, місто Генічеськ і на Арабатську стрілку. Особливо в районі Новотроїцька. Тому що зараз дорога на Херсонський курорт виглядає схематично так: біль-приниження-море-приниження-біль. І це було б смішно, якби не одне АЛЕ: ремонт автомобіля після потрапляння на курорт і повернення з нього, коштує дорожче, ніж путівка до Туреччини на сім'ю", - обурився Юрій Стельмашенко.

Нагадаємо, Львів'ян промаринуют у пробках, Садовий взявся за дороги: як об'їхати цей ад.

Як повідомляв Знай.uа нескінченні ремонти у Дніпрі знову паралізують місто: куди краще не потикатися.

Знай.uа писав, дніпрянка запропонувала Філатову незвичайне парі: "надихнув" Зеленський.