З'явилися вельми сумні новини. Стало відомо, що в понеділок, 29 липня, помер радянський розвідник, полковник у відставці Служби зовнішньої розвідки України Анатолій Баронін. Легендарному агенту було 86 років.

Про це повідомляє прес-служба Служби зовнішньої розвідки України.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Анатолій Баронін

"Під час роботи в Нігерії в 1970-х роках Анатолію Бароніну вдалося в дуже стислі терміни виконати найважливіше завдання центру: отримати інформацію про нову небезпечну хворобу — лихоманку Ебола. Пробірки з кров'ю, заражених лихоманкою, терміново було відправлено спеціальним рейсом "Аерофлоту" в СРСР. Німецький журнал Stern у 1970-ті роки назвав його видатним майстром шпигунства", — СЗР повідомляє.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Тричі Баронін працював резидентом радянської зовнішньої розвідки. Останні п'ять років служби був першим заступником начальника управління розвідки в Києві.

Нагадаємо, авторитетний суддя помер прямо в залі: колеги звернулися з потужним заявою.

Як повідомляв Знай.uа помер талановитий журналіст, ми росли на його програмах: ясновельможна пам'ять достойної людини.

Знай.uа писав, в Дніпрі попрощалися з 22-кратним чемпіоном України: був таким молодим.