Відомий юрист і блогер Михайло Шнайдер показав майбутнє колишнього президента Петра Порошенка і прем’єр-міністра Володимира Гройсмана.

На своїй сторінці в Facebook Михайло Шнайдер опублікував фото Порошенка і Гройсмана в темно-синіх халатах і в характерних для продавців Вінницького ринку шапочках на голові. Перед ними - вага для продуктів, а позаду гори кавунів, інші продавці і бурхливе життя базару.

"Скоро... На одном из Винницких Базаров...", - підписав фотожабу блогер.

Шнайдер прогнозує таке майбутнє колишнім причетним до влади на благо українського народу.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Небайдужі українці не стримують емоцій і активно коментують допис у мережі.

"На мальдівських базарах", "Они и здесь обвесят и глазом не моргнут. Профи))", "Тобто у Зе відхрестилися від посадки Порошенка та Гроцсмана. Думаю Портнов з цим не погодиться", "Їм не потрібно торгувати. Вони забезпеченні до кінця життя а також їхні діти і ще хватить на багато поколінь. Вони свою справу виконали на 500%", - коментують українці.

Нагадаємо, Кличко не контролює Київраду, все в руках наглядачів, - Богдан розповів про розмову з мером

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Зеленському підказали, як перевернути все з ніг на голову: корупціонери посаджені, а українцям дешевий газ

Також портал "Знай.uа" писав, що Богдану пропонували хабар "смотрящі" Кличка: бюджет Києва поділити навпіл.