Національний банк України (НБУ) опублікував офіційний курс американської валюти на середу, 31 липня 2019 року. Стало відомо, що гривню значно зміцнили – 25,08 за долар, в порівнянні з попереднім банківським днем.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Курс долара Нацбанку на 31 липня

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 100 доларів США – 2508.5516 гривень;
- 100 євро – 2798.0385 гривень;

Як видно з цими показниками, євро впав в ціні на 9 копійок, при цьому вартість долара США з вівторка зменшилася на 23 копійки.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, долар до кінця літа може підвищитися, однак аналітики також прогнозують стабілізацію і зміцнення курсу гривні на ринку. Долар зараз підійшов до мінімального для цього року курсу валют.

Як повідомляв портал Знай.uа, висока ймовірність, що до кінця 2019 року валюта США все ж може подорожчати до 30 грн за долар, євро в цьому випадку буде коштувати 33 грн.

Також портал Знай.ua писав, що Україна може утримати макрофінансову стабільність без чергового траншу Міжнародного валютного фонду.