Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Торкнеться не тільки ПриватБанку: Зеленський готує масштабну приватизацію

Офіс президента Володимира Зеленського готує масштабну приватизацію, орієнтовану на банки для залучення в Україну іноземних фінансово-банківських груп. Про це розповів заступник керівника Офісу президента Олексій Гончарук в інтерв'ю Bloomberg.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Популярні українські курорти кошмарить страшна інфекція

В популярних курортних містах біля Азовського моря збільшилася кількість випадків захворювання на гостру кишкову інфекцію. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Запорізького обласного лабораторного центру МОЗ.

Ніякої форми, нове меню і учнівські: які зміни чекають на школярів з 1 вересня

Вже з 1 вересня в українських школах заплановано чимало інновацій. Так, з нового навчального року скасують обов'язкову шкільну форму, з'являться електронні учнівські квитки, а в їдальнях буде нове меню, а оцінки відтепер не оголошуватимуть при всьому класі.

Зеленський розігнав 11 дипломатів: стало відомо, хто стане новим послом США

У середині липня у Володимира Зеленського заявили про наміри звільнити низку послів. Серед них був і посол України в США Валерій Чалий. А вже 19 липня з'явилися відповідні укази президента. Новим послом України в США може стати дипломат Олег Шамшур, який зараз очолює українське диппредставництво у Франції.

Уляна Супрун
Уляна Супрун

Супрун закотила істерику через нового голову МОЗ: у Раді спалахнув гучний "расовий скандал"

В. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун висловилася щодо призначення радника президента Володимира Зеленського, засновника мережі приватних клінік "Борис" Михайла Радуцького на пост глави МОЗ. Відповідний пост опубліковано на сторінці Супрун в Facebook.