ПриватБанк застукали на незаконне блокування рахунків

Про серйозний інцидент повідомив обурений клієнт, який залишив коментар на сайті Мінфін.

Як повідомляє Politeka.

За його словами, ПриватБанк просто заблокував його рахунку, але причину блокування повідомляти відмовляється .

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Клієнтом банку є вже років 10, користуюся двома картами, перша кредитна карта, інша депозитна, депозити я давно не використовую, тому і картою не користуюся, а кредитну изпользую активно. Сьогодні отримав смс і прочитав, а там сказано що всі мої рахунки заблоковані ще в п'ятницю, на балансі карт ще лежать мої гроші. Подзвонив в Приватбанк, а там мені повідомили, що за рішенням банку, згідно правил від 2016 року всі мої рахунки заблоковані. причину не назвали. Сказали, що свої гроші я можу отримати тільки через суд. Банк на свій розсуд, без попередження та пояснення, може у будь-якого клієнта забрати його гроші! Чисте рейдерство!», — стверджує він.

Клієнт також підкреслив, що з-за цього випадку він буде змушений звертатися до НБУ і прокуратури, оскільки банк може блокувати рахунки тільки за рішенням суду.

ПриватБанк традиційно відреагував на скаргу фрази «нам дуже шкода», і заявив, що клієнт може оскаржити рішення банківської установи в суді, оскільки їм нібито не вдалося зв'язатися з клієнтом для уточнення інформації.

Нагадаємо, майбутні депутати знайомляться один з одним як можна ближче.


Як повідомляв раніше Знай.uа, герцогиня приміряла образ з нової колекції.


Також Знай.uа писав про те, що дівчина Луніна відповіла на провокаційні запитання шанувальників.