У той час, коли вся Україна переймається за долю полонених російськими військовими моряків у Керченській протоці, все таки прийшли перші добрі новини про звільнення екіпажу. Так, бойовий товрищ "25 член екіпажу" буксира "Яни Капу" пес "Джессі" повернувся в Україну.

Про це стало відомо завдяки повідомленню в Instagram військового аналітика Андрія Римурука.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Джессі вдома! Ця собачка - 25-й член екіпажу буксира "Яни Капу". Вона була на кораблі разом з українськими моряками, коли його захопили росіяни. Після незаконного арешту наших військових Джессі опинилася у співробітників прикордонної служби ФСБ Росії в Керчі. Переговори про її повернення тривали близько чотирьох місяців, за неї хвилювався весь екіпаж захопленого буксира. І сьогодні Джессі повернулася в Україну, і житиму в родині моряка Сергія Чуліби. Сподіваємося, що незабаром повернуться додому і наші військовополонені моряки!", - повідомив Андрій Римарук.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Користувачі мережі і просто небайдужі українці радісно зустріли новину про звільнення чотирипалого друга моряків і почали активно коментувати публікацію:

Нагадаємо, СБУ відпустила на свободу моряків із затриманого російського танкера, - ЗМІ.

Як повідомляв Знай.uа росіяни перейшли всі межі дозволеного: захопили ще одне українське судно, моряки в полоні.

Знай.uа писав, десятки українців вирвали з путінського пекла: подробиці неймовірного визволення на Луганщині.