Грандіозний літній розпродаж HappyKastaDay, присвячений 9-му дню народження інтернет-гіпермаркету відбудеться 31 липня і 1 серпня. Клієнтів чекають товари знаменитих брендів, безкоштовна доставка від 999 гривень, нові ринкові методики, несподівані пропозиції і акції. Участь в них зробить покупку не тільки вигідною, але й перетвориться на захоплюючий процес, так як Kasta завжди намагається виконувати свою головну місію —дивувати кожен раз своїх клієнтів інноваціями, робити онлайн-шопінг швидше і комфортніше.

Ідея полягає в тому, що кожен клієнт сам може «налайкати» знижку і встановити свою ціну на товар. Протягом двох святкових днів на певні товари, представлені в магазині, буде поширюватися ціна, яку покупці визначать самі. І залежати вона буде від їх участі та активності. Більше активності — менше ціна.

Всі дії прості і зрозумілі. Ви вибираєте серед товарів, які в акції, необхідний вам і ставите лайк, натиснувши на іконку. Таким чином ви даєте можливість собі і іншим накопичити знижки, адже два лайка перетворюються в гривню дисконту. І яка буде знижка, залежить тільки від активності учасників процесу покупки на Kasta.

Кількість товарів, які беруть участь в акції обмежена, і варто поспішити скористатися знижкою, додавши товар, який сподобався у «Вибране». Потім залишається тільки стежити, як в режимі реального часу знижується ціна.

Це далеко не всі сюрпризи, які разом з партнерами приготувала Kasta до свого 9-річчя. Погравши з цифрою 9, вони пропонують: кожне 9-е замовлення серед оплачених онлайн банківською картою Visa, автоматично отримує знижку в 9%, а дев'ять щасливчиків, обрані серед тих, хто використовував для оплати карту Visa, отримують 99% знижки на своє замовлення! І сума на персональний рахунок повертається у вигляді бонусів. Замовлення, що перевищує 999 гривень, гарантує безкоштовну доставку. Отже, вперед за покупками, зробимо це свято спільним!

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Ще один приємний момент — учасники програми лояльності KastaBlack отримують доступ до акцій на 19 хвилин швидше, ніж інші покупці. А користувачі мобільного додатка Kasta мають фору в 9 хвилин і випереджають тих, хто заходить через основний сайт.

У наш день народження ми робимо подарунок тим, хто ще не став власником місячної або річної передплати на KastaBlack — вам достатньо оплатити її картою Visa і отримати 50% знижки. Це відмінне рішення для тих, хоче зменшити надалі свої витрати, отримуючи безкоштовно свої замовлення кур'єром до дверей квартири або в одне з 105 діючих по всій Україні відділень KastaPost. Там завжди є можливість безкоштовно приміряти і розглянути своє замовлення, а в разі, якщо воно не підійде, повернути його і отримати гроші назад на банківську картку всього лише за 3-4 хвилини.

І це ще не всі приємні несподіванки. У дні нашого свята для всіх клієнтів, які оформили попередньо замовлення, з'являється можливість отримати ще й промокод на 30 гривень, які вам знадобляться при наступних покупках. Сторінка Kasta на Facebook буде задіяна як майданчик для проведення цікавих розіграшів найостанніших моделей гаджетів, смартфонів, наборів електроніки і крутих вражень.

Команда Kasta зустрічає ще один рік життя, знаючи, що він принесе успіх, а святкування буде особливим, завдяки використанню інноваційних продуктів, зміненої і поліпшеної бізнес-моделі, появі нових категорій, серед яких електроніка і побутова техніка. А кожен з її клієнтів завжди зможе вибрати найнеобхідніше для себе з величезного асортименту товарів, представлених на онлайн-платформі, переконатися у вигідній ціні і завжди мати можливість добре розглянути або приміряти товар, отриманий у відділеннях KastaPost.

Святкуйте з нами, будьте активними, ваша знижка в ваших руках!