Найбільший азербайджанський оператор мобільного зв'язку «Azercell Telecom» зайнятий роботою над придбанням українського оператора «Vodafone Ukraine».

Частка ТОВ «Azercell Телеком» на ринку мобільних телекомунікацій Азербайджану на поточний момент становить 45%. За індексом проникнення, рівному 43 %, ТОВ «Azercell Телеком» займає перше місце серед мобільних операторів країн СНД. Зона покриття охоплює близько 80 % території Азербайджану .

Компанія раннє вже провела «due diligence» (детальний фінансовий аналіз) українського великого оператора «Vodafone Ukraine».

Так вже в серпні цього року в українській компанії повинен з'явитися новий топ-менеджер.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Сума угоди поки що залишається невідомою. Але експерти запевняють, що це дуже серйозний крок для компанії та її розвитку. Таким чином мова може йти про суму в 700 000 000 доларів.

Компанія «Azercell Телеком» в 2019 році провела ребрендинг і показала що цими діями оператор прагне розвиватися і збільшувати обрії власних можливостей.

Нагадаємо, журналіст розповів, що чекає Кличка.


Як повідомляв раніше Знай.uа, перед майбутнім боєм в суперважкій вазі Олександр Усик записав нове відео у своїй соцмережі.


Також Знай.uа писав про те, що росіяни використовують заборонену зброю.

<цифра>