Про такий випадок повідомив відомий блогер під ніком Анатолій Штефан своїй сторінці в Facebook , який розповів історію про несподіване рішення Печерського суду заблокувати українські сайти і поставити іх в один ряд із проросійськими.

"Дно пробило дно і знаходиться на дні. Черговий треш від Печерського суду - список українських сайтів блокується його рішенням. Серед них і блогерська платформа https://enigma.ua на якій я теж веду свій блог. Поставили цей ресурс поряд с проросійськи ВК, Майл.ру, Одноглазники та іншими", - зазначає блогер.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Блогер висловив цікавість, через який час і йому запропонують перестати писати на сторінці ФБ та Твіттер?

"Слів немає, хоча є. Запам'ятайте - на реванш не сподівайтеся! Тримаймо стрій", - підсумував Штефан.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Водночас на сайті enigma.ua повідомили, що в суботу, 26 липня, отримали повідомлення від Alex Surkov стосовно того, що сайт не доступний. Також висвітлилось зображення про блокування сайту провайдером на підставі указу Президента України від 15 травня 2017 року.

"Це той самий указ, який блокував для українських корустувачів доступ до ресурсів російського агресора, таких як VK, Yandex. Mail.RU, Webmoney. Розуміючи, що ми не маємо ніякого відношення до цих сайтів ми звернулися до провайдера ФРІНЕТ стосовно причин блокування і були шоковані тим, що наш сайт заблоковано на всій території України через ухвалу Печерського районного суду м. Києва (суддя Вовк С.В.) від 23.07.2019 року № 757/38387/19-к стосовно кримінального провадження 12018060020001159", - сказано на сайті.

Тепер видання блокують прикриваючись наказом Президента України:

Здивувало, що під блокування потрапив і портал Інформатор, про що журналісти повідомили на на своєму сайті. Наразі колеги готують позов про скасування блокування порталу.

Нагадаємо, Кличко не контролює Київраду, все в руках наглядачів, - Богдан розповів про розмову з мером

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Зеленському підказали, як перевернути все з ніг на голову: корупціонери посаджені, а українцям дешевий газ

Також портал "Знай.uа" писав, що Богдану пропонували хабар "смотрящі" Кличка: бюджет Києва поділити навпіл.