Відомий музичний продюсер Олена Мозгова повергнута увійшла до глибокого шоку через природну катастрофою в Росії. Нагадаємо, що в Сибіру відразу в декількох регіонах оголосили режим надзвичайного стану через лісові пожежі.

Про трагедію вона написала на своїй сторінці в Instagram.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

В Сибіру зараз згоряють величезні лісові масиви разом зі своїми мешканцями, в той час як влада країни гасити їх не має наміру, стверджуючи, що ці заходи складні і дорогі, і в цілому катастрофа, - природне явище. Багато хто займається гасінням вогню самостійно з особистих міркувань, однак це суттєво не впливає на ситуацію.

"Шкода звірів, птахів, вогонь охопив більше трьох мільйонів гектарів лісу... а їм пох*р... кажуть, гасити недоцільно... виродки, що тут ще скажеш", - прокоментувала положення Мозгова.

Нагадаємо, під Харковом люди задихалися в квартирах, на допомогу ніхто не поспішав: кадри жахіття.

Як повідомляв Знай.uа над потопаючою у пекельному полум'ї Росією помітили катів Нібіру, до фатальної хвилини залишилося недовго: кадри атаки.

Знай.uа писав, в Дніпрі переповнений трамвай спалахнув на ходу: ось так виглядає погляд смерті.