Найважливіше та найцікавіше, що публікувалося сьогодні, 31 липня.

Зеленському показали 23 сантиметри його самого: президент зніяковів

В Україні нещодавно в продажу з'явився бюст президента України Володимира Зеленського. Купити такий виріб можна на відомому сайті інтернет-аукціонів. Він виконаний з гіпсу, однак ціна за такий матеріал явно завищена: виріб коштує близько 2 тисяч гривень.

У мережі з'явилося відео, де самому Зеленському показали його бюст.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Українці емоційно відреагували на втечу Порошенка: "Очі б не бачили, краще не повертатися"

Колишній президент України Петро Порошенко терміново покинув Україну. Він вилетів з країни у неділю, 28 липня, слідом за своєю родиною. Відомо, що ексгарант знаходиться в столиці Туреччини - Стамбулі. Однак Порошенко необхідно буде прийти на наступний допит ДБР, де розслідують кілька справ, в яких фігурує колишній президент.

В Одесі гримить міжнародний скандал: дружки Труханового поставили хрест на "багаторічній дружбі"

Консульство Республіки Молдова звернулося до одеських чиновників з проханням не передавати на приватизацію санаторій "Молдова", оскільки зараз тривають судові розгляди у справі про власність Республіки на території санаторію.

Про це 31 липня повідомила депутат Одеської міськради Ольга Квасницька під час сесії Одеської міськради.

Зеленський призначив нового голову Черкаської ОДА: "Якщо щось буде не так..."

Український президент Володимир Зеленський призначив новим головою Черкаської обласної державної адміністрації Ігоря Шевченка. Цю інформацію він повідомив у середу, 31 липня у рамках робочої поїздки до Черкас.

Звіряче вбивство Гандзюк: у мережі з'явилося відео, від якого холоне кров, спливла скандальна правда

Журналісти опублікували відео-реконструкцію підготовки до вбивства херсонської активістки Катерини Гандзюк, засновану на офіційних показах засуджених. Відповідний ролик з'явився на YouTube "Слідство.Інфо".