Батько вбитої херсонської активістки Каті Гандзюк розповів про день, коли на неї вчинили напад. Моторошні подробиці з'явилися на сторінці у Facebook чоловіки.

Як згадує Віктор Гандзюк, доньці довелося пережити нелюдські муки після того, як на неї вилили сірчану кислоту.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Щось гаряче потекло по голові, спині, руках. З патьоками під ноги впали залишки одягу, твоє волосся. Ти стояла зовсім гола. Шкіра на очах чорніла, злазив і шипіла, як на сковорідці. Плавилося крило автомобіля. Ти обернулася і побачила очі ката, його посмішку. Потім він втік. А далі нестерпні муки, неймовірний біль, реанімаційна палата, численні операції і неймовірне бажання вижити. А потім смерть", – написав він.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Батько Катерини підкреслив, що через рік після нападу замовники вбивства все ще знаходяться на волі.

"Вже рік. Виконавці отримали смішні терміни. Замовники і організатори на волі. Слідство припинено. Така держава. Попередній президент обіцяв мені, що винні будуть покарані. Нинішній – сприяння у розслідуванні справи. Скільки треба змінити президентів, генпрокурорів, керівників СБУ, щоб вбивство моєї дитини нарешті розкрили? Що ще потрібно зробити, щоб замовники вбивства, чиї прізвища давно відомі суспільству, нарешті отримали хоча б підозри у скоєному злочині? Скільки потрібно вбити наших дітей, щоб правоохоронна система почала нарешті нас захищати?" – обурився він.

Нагадаємо, батько Гандзюк терміново зустрівся з Зеленським по справі вбивства доньки.

Як повідомляв портал Знай.uа, батько Гандзюк написав емоційний лист Зеленському.

Також портал Знай.ua писав, журналіст Комаров загинув після жорстокого нападу.