Ситуація зі сміттям у псевдореспубліці "ДНР" стала катастрофічною, люди просто потопають у сміття. Однак окупаційна влада закриває очі на гори відходів.

Про це розповів український журналіст Денис Казанський на власній сторінці у соціальній мережі Twitter.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Добре в "республіці". Народна влада дбає про народ Донбасу", - йдеться в дописі журналіста.

Казанський також додав фото, які підтверджують слова про сміття у місті.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Ще років 5 такого "розвитку" в лугандоні і вже сама Україна відмовиться приймати їх назад. Там буде цілковита розруха з озлобленим і з промитими мізками населенням", "Красиво, душевно!" – написали користувачі мережі в коментарях.

Місцеві жителі Донбасу масово поскаржилися на гори сміття в окупованому Харцизьку. "Місто з кожним днем перетворюється на звалище", "Дихайте глибше, дорогі мешканці", "Сміття на вулиці починається зі сміття в голові", – написали вони в соцмережах.

В місті Харцизьк й раніше скаржилися на те, що сміття не вивозять. За словами людей, проросійський мер розвалив комунальне господарство міста.

Нагадаємо, путінські бойовики по-звірячому розправилися з українськими моряками: у Зеленського записали термінове звернення.

Як повідомляв портал Знай.uа, окупанти наплювали на Мінськ і влаштували нове пекло.

Також портал Знай.ua писав, різке загострення на Донбасі: українські воїни безстрашно стримали бойовиків, про "перемир'я" ніхто не чув.