Правоохоронні органи припускають про трьох версіях загоряння в одеській готелі «Токіо стар». Про це повідомив на засіданні голова поліції Одеській області Олег Бех.

За раніше отриманими даними, вогонь перекинувся на будівлю з щитової.

Перша версія – це підставний пожежа з метою приховати сліди вбивства, друга версія – порушення правил пожежної безпеки, третя – необережне поводження з вогнем постояльцями готелю.

При цьому основною є друга версія. Пожежники встановили, що пожежа, ймовірно, распостранился з щитової біля пральні.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Про пожежу в готелі повідомив охоронець в 1:34, але, як встановила поліція, пожежа почалася раніше. Коли на місце прибули співробітники служби, вже горів другий поверх і дах на площі 200 кв. метрів, потім вогонь поширився на 1000 кв. метрів.

В результаті події загинули 8 осіб. Одне тіло було знайдено на вулиці при вході в будівлю, три – в номерах і ще чотири – в коридорі. Всі жертви пожежі загинули від отруєння чадним газом.

Ще 10 постраждали в різному стані були доставлені в лікарні. Один з них відмовився від подальшої госпіталізації. Чотири людини знаходяться у важкому стані, за їх життя борються лікарі.

Всього в готелі перебувало близько 200 людей евакуювали 136 з них, решта зуміли покинути приміщення самостійно.

Зараз на місці пожежі проводяться слідчі дії, з офісу готелі вилучили документацію і сервера з даними з камер відеоспостереження. Власника готелю Вадима Чорного допитують у поліції.

Нагадаємо, Ігор Лесев за кілька секунд зірвав маску з Гримчака і його оточення.


Як повідомляв раніше Знай.uа, масове кладовищі невинних душ відшукали в Європі.


Також Знай.uа писав про те, що Ілон Маск готує ядерний удар по Марсу.