Українці підійшли до тієї страшної межі, коли лягти в лікарню на лікування стало справжнім пеклом. І мова зараз йде не тільки про захмарні ціни на медикаменти, який не по кишені простим українцям, а про стан лікарень в цілому. В. о. Міністра охорони здоров'я Уляна Супрун щодня отримує "втик" за ті умови, яких мучать больних в українських лікарнях.

Уляна Супрун
Уляна Супрун

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Жахливими кадрами жалюгідного стану лікарні швидкої допомоги (ЛШД) в Києві поделиля український юрист і блогер Михайло Шнайдер на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Апогей нашої знаменитої "Медичної Реформи". Це не кадри з фільму жахів це... лікарня швидкої допомоги у столиці нашої держави. Бруд, цвіль і повна розруха. Це не просто дно. Це повне днище. У зв'язку з цим я можу сказати тільки одне. Так далі жити вже просто неможливо." - розчарований Шнайдер.

В коментарях українці розділилися у думках на цей рахунок:

"Яке це відношення має до реформи? Що ви взагалі про реформу знаєте? Кому належить ця лікарня? Швидше за все комунальна", "При чому тут мед. реформа? До Кличка всі питання щодо цього приводу.", "Абзац", "Може Уляна Супрун повинна це відремонтувати? Чи все таки комунальні служби.", "Супрун повинна бути в курсі стану і вимагати від комунальників це відремонтувати! Або її заступники. Вона відповідає і за це і за зростання смертності в Україні", "Жесть. Любов до аферистці Супрун б'є ключем. А крива смертності в Україні б'є рекорд. І Супрун не при чому?", "Супруномор", "Лікарня" для бідних, щоб швидше відійшли до Бога"

Нагадаємо, у партії "Слуга народу" назвали ймовірного кандидата в міністерство охорони здоров'я на місце Супрун.

Як повідомляв портал Знай.ua, медики під Офісом Президента вимагають відставки Супрун

Також Знай.ua писав, Зеленському показали жахливі наслідки реформи Супрун, вижити нереально.