Стало відомо, що мати жорстоко вбитої дівчини у Харкові почала побоюватися, що злочинець може уникнути свого покарання за скоєне.

Слід нагадати, що днями в поліцію прийшов 16-річний хлопець, щоб зізнатися у вбивстві. Потім з'ясувалося, що його звуть Данило Редін, і він навчається в харківському технікумі молочної промисловості. Жертвою виявилася 26-річна Яна Шевченко, яка зникла в кінці червня. В кінцевому підсумку, дівчину знайшли мертвою.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"На опізнанні я її не впізнала. Це було чорне місиво без особи, з пробитою головою. Ми не вірили, що це вона. Одяг її, ніжки, ручки її. Але тільки з тату кішечки на нозі зрозуміли, що це вона... потім Він хвалився своїм друзям неповнолітнім: "Я її б'ю, б'ю, морда як кисіль вже, а вона кричить… Довелося дорізати ножем". А бив він її бабусиною качалкою для тіста", - повідомляє матір загиблої, Жанна Шевченко.

За словами Жанни, спочатку тіло її дочки закопали у дворі, де вбивця живе з батьками. Потім, мертву дівчину відкопали і перенесли в посадку на Холодній горі, де її і виявили.

"Його родичі, знаючи з першої хвилини вбивства, що весь район шукає Яночку, закопану у них під будинком, спокійно жерли і спали 10 днів. Вони її закопували два рази, а ми вже ховали... На 12-й день", - розповідає жінка.

Під час опитування сусідів копами з'ясувалося, що бабуся, яка живе поруч, чула, як вбивали дівчину.

"Бабуся-сусідка чула страшні крики, але побоялася виходити. Каже, потім як кошеня пищав вже… А це моя донечка вмирала від звірячої болю", - говорить мати Яни.

Хоч вбивця і під вартою, але подейкують, що батьки Данила Рєдіна продали автомобіль і намагаються домовлятися з копами.

"Мало того, що він у мене і моєї сім'ї відібрав життя, райотделовские друзі його татуся всі докази знищили. "Обшук" у них проводили...Як ви думаєте, що знайшли? Зовсім інші, непотрібні речі! Про що можна говорити, якщо його татусь двері в райвідділ ногою відкриває. І подібні питання не раз там же "вирішував"", - зітхає Жанна Шевченко.

Нагадаємо, що нелюд жорстоко розправився з пенсіонеркою.

Як повідомляв портал Знай.ua, озвірілий дніпрянин розправився з подругою по пляшці.

Також портал Знай.ua писав, що молодий киянин загинув за матері.