У Вінниці сморід заставив людей волати до влади, вони зібрали підписи під петицією з проханням вжити заходів у мікрорайонах Сабарів, Поділля, Свердловський массив, де від смороду від стоків немає чим дихати.

"Просимо вжити всіх заходів та припинити періодичний нестерпний сморід від стоків в мікрорайонах Сабарів, Поділля, Свердловський масив. Сьогодні 10 серпня 2019 р. на вулицю зранку неможливо було вийти, потрібен протигаз! Невже не можна нарешті остаточно вирішити цю проблему, встановити сучасні очисні установки і припинити скидати нечистоти в річку. Страшно уявити, що відбувається з флорою і фауною річки Південний Буг, якщо навіть в повітря на десятки кілометрів розповсюджується такий їдучий сморід, що неможливо відкрити вікно. Раніше це відбувалось частіше, але і зараз проблема НЕ зникла, просто порідшали випадки. Та все ж, коли відбувається подібне, то всі місцеві жителі згадують нашу міську владу "незлим тихим словом", – йдеться в петиції.

Практично за тиждень петицію підписала 391 особа, хоч для розгляду звернення було достатньо 350 підписів.

Відповідь на петицію обіцяють надати не пізніше 28 серпня.

Нагадаємо, Знай.ua повідомляв, що місцевий водоканал під Вінницею перетворив річку в помийну яму.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Також, портал Знай.ua писав, що маршрутки Дніпра виявилися непристосованими для перевезення пасажирів, а іноді – навіть небезпечними.

Як повідомляв Знай.ua, що сьогодні, 21 серпня, у двох районах столиці з кранів на деякий час зникне чиста питна вода.