Нещодавно у Вінниці Держкомтелерадіо виявили та притягнули до відповідальності жінку, яка незаконно розповсюджувала літературу країни-агресора.

“Адміністративно-господарські санкції застосовано до суб’єкта господарювання (ФОП) Євгенії Максименко. Книжки, які розповсюджувалися без дозвільних документів, вилучено з обігу, а на підприємицю накладено адміністративно-господарський штраф у розмірі 41 тис. 730 грн.”

Прес-служба Держкомтелерадіо нагадує, що з 1 січня 2017 року набув чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо обмеження доступу на український ринок іноземної друкованої продукції антиукраїнського змісту», згідно з яким видавнича продукція, що має походження або виготовлена та/або ввозиться з території держави-агресора, тимчасово окупованої території України, може розповсюджуватися в Україні за умови наявності відповідного дозволу.

У 2019 році уповноваженими представниками Держкомтелерадіо складено вже 16 протоколів про накладення адміністративно-господарських штрафів.

Нагадаємо, Знай.ua повідомляв, що у вишиванках на велосипедах відзначатимуть День Незалежності у Вінниці.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомив Знай.ua на Вінниччині в центрі зайнятості розтратили понад півмільйона гривень.

Портал Знай.ua нагадав, що команда Зеленського влаштує євробляхерам "переворот"