У Росії знову почали експлуатувати міф про "звірства хунти" і розповідають історію двох рабів для нацгвардейцев. Вона бурхливо обговорювалася ще в 2014 році і в наступні роки не раз ставала приводом для жартів.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Журналісти-пропагандисти з "Звезды" знайшли нібито "снайпера Боню", яка воювала в лавах бойовиків "ДНР". Вона розповіла, що особисто бачила якийсь документ, який нібито був підписаний п'ятим президентом України Петром Порошенком.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

В документі було сказано, що кожен, хто приїхав на Донбас, міг зайняти житло, яке сподобалося. А у випадку, якщо в ньому жили люди, то приїжджі могли брати їх собі в якості рабів або робітників.

За заявою цієї "Боні" такий документ з собою привезла в Донецьк подружня пара із західної України. Дану папір, за її запевненням, крім неї бачили "військовослужбовці" під час вистежування "ДРГ". По всій видимості, ця пара була привілейованою, адже їм належало цілих три раба і три працівника.

Нагадаємо, Зеленському дорого обійдеться обмін полоненими.

Як повідомляв Знай. ua, ветеран АТО розповів про полон і розбив серця матерям, сльози ллються рікою.

Також Знай. ua писав, що астролог обчислив точну дату закінчення війни на Донбасі.