На Волині покінчив з собою місцевий художник Сергій Свинарьов, його тіло знайшли у дворі місцевої церкви посеред білого дня. Про це повідомляє Politeka. Місцеві оперативники розповіли, що Іваничівському районі на Волині біля Низкіницького монастиря знайшли тіло художника Свинарьова. За попередньою інформацією, чоловік покінчив життя самогубством.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Попередньо встановлено, що 60-річний чоловік скоїв самогубство – повісився на дереві. При огляді на тілі слідів насильницької смерті виявлено не було", – заявив в. о. начальника Іваничівського відділення поліції В'ячеслав Мартинюк.

Слідство встановлює всі обставини страшного випадку: "ДО ЄРДР внесли відомості за статтею 115 КК України, ведеться слідство. Тіло направлено на судово-медичну експертизу", - додали в поліції. Відомо, що тіло відомого в регіоні художника виявили випадкові перехожі.

Нагадаємо, зупинилося серце зірки серіалу "Слідство ведуть знавці".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Львів ховає відомого волонтера, об'їздив весь Донбас.

Також портал "Знай.ua" писав, що відомий композитор загадково загинув прямо уві сні.